• Default Alternative Text

  Zyra Schneider Electric Kosovë

  Përfaqësuesit dhe partnerët tanë në Kosovë ju ofrojnë teknologji të lidhura për t’ju ndihmuar në menaxhimin e energjisë dhe proçeseve në mënyrë të sigurt, të besueshme, efikase dhe të qëndrueshme.

 • Factory workers at water treatment plant, water management, sustainability reporting

  Per suport ne gjuhen shqipe telefononi ne numrin

  Tel: +35544504583
  • Zyra e Përfaqësimit në Prishtinë

   Schneider Electric Industries SAS
   Str. Tringë Smajli No 28, Grand Floor No.4,
   10000 Prishtinë, Kosovë
   Tel: +35544504583
   Fax:+38138720788
   Email: ccc.ko@schneider-electric.com

   Tel:+35544504583
   Schneider Electric Sustainable Building The Hive

   Distributorë Zyrtarë

   AURORA Sh.p.k
   Zona Industriale Prishtinë
   Autostrada Prishtinë – Shkup, km 2
   Kosovë
   Website: www.aurora-kos.com
   Email: info@aurora-kos.com
   Email: aurora-ks@hotmail.com
   Tel: +381(0) 38606123
   Tel: +377 (0) 44 869 727

   ELTRISI Sh.p.k
   Adr: Prishtine 10000
   Lidhja e Prizrenit 12/a
   Website: www.eltrisi.com
   Email: eltrisi@gmail.com  
   Tel: 038224932
   Mob:+377(0)44500526

   fax: 038224932

   UNIKOS SH.P.K"
   Adresa Pejë 1000
   BILL KLINTON NR 147
   Email: vegimlajqi5@hotmail.com
   Tel: +37744665529
   Tel: +37744139268
   Mob: +386 49 403283

   Partner i Certifikuar Sherbimesh APC

   Komtel Project Engineering
   Rr."Agim Ramadani",
   34/7, 10000 Prishtine,
   Kosove.
   Website: www.komtelpe.com
   Email: sales@komtelpe.com  
   Tel: +38138224545,224546
   Tel: +38138224554
   Tel: +38138229610

   Fax:+38138222720

   Distributor APC

   Comtrade Computers
   Rr."Eqerem Çabej",
   10000 Prishtine,
   Kosove.
   Website: www.comtrade-ks.com
   Email: contact@comtradecomputers.com  
   Tel: +38138222695

   Fax:+38138244099

   ITD Prishtinë Shpk
   Rr. Prishtinë – Lipjani,
   Fshati Livaxhe, Përballë QMI
   Kosovë
   Website: www.itd-ks.com
   Website: www.infosoftgroup.com.al
   Email: akrasniqi@itd-ks.com  
   Email: support@itd-ks.com  
   Tel: +38138606000 ext. 111
   Mob: +37745999015